dog training3

Øk hoppingen med fleksibilitetstrening

For å forbedre alle dine rundt atletiske ferdigheter, fleksibilitet trening må være en del av din vanlige trening. Det spiller ingen rolle hvilken type sport eller aktivitet du er involvert med, å være fleksibel vil øke dine ferdigheter. Du må ha en fullstendig forståelse av ikke bare øvelsene du trenger å bruke, men også hvordan du utfører dem på en måte som vil gi deg de beste resultatene. Dette er området hvor mange idrettsutøvere ikke klarer å forbedre sine ferdigheter. 

Tren deg fleksibel

 Det er ikke bare å vite hvilke øvelser som skal inkluderes i treningen, men hvordan du utfører dem til din fordel. Også du må forstå hva muskler å konsentrere seg om, som er avgjørende for deg å nå ditt fulle potensial og evne. Til å begynne med må du vite hvordan kroppsdelene dine fungerer sammen, hvordan alt går sammen som et stort puslespill. Hvordan være sikker på å bruke riktig trening på de riktige områdene, slik at alt fungerer for å øke fleksibiliteten og forbedrer alle dine rundt ytelse. Musklene, sener, fibre og ditt sinn, alle må jobbe sammen for å forbedre fleksibilitet, styrke, hurtighet, hastighet, og eksplosiv energi. Når alt fungerer som det skal, vil du bli overrasket over økt fleksibilitet og alle rundt forbedret evne. Fleksibilitetstrening med strekking bør inkluderes i ditt vanlige treningsprogram. Det finnes forskjellige typer strekkøvelser av forskjellige grunner. Du må forstå hvilken type fleksibilitetstrening du trenger for ditt formål. 

Avhengig av sport eller aktivitet, det er en rekke alternativer.

 Dynamisk strekking brukes oftest som en del av oppvarmingen “Før du begynner treningen”, for å bidra til å løsne musklene, som å bidra til å redusere skade under treningen. Det bidrar til å gjøre deg mer komfortabel under treningen. Vridning fra side til side er et eksempel. Statisk strekking er ment å bli utført på slutten av treningen. Det anbefales aldri å bruke statisk strekking før en konkurranse. Et eksempel på dette ville være å holde ut ett ben foran deg, og holde det. Det er ditt ansvar å forstå hva du trenger. Ikke vær redd for å stille spørsmål om folk som du kjenner og stoler på, som har hatt gode resultater med trening som de gjør. Ikke tro på alt du leser om folk du ikke kjenner. Basketball, volleyball, fotball og de fleste andre sportstrening inkluderer en del av deres trening og treningsprogram for å strekke seg etter fleksibilitet. Du bør aldri involvere deg selv i noen form for trening uten å utføre noen fleksibilitet trening. Husk at du bør føle deg komfortabel med alle typer trening du er involvert i, det må være fornuftig for deg. Det er en grunn til at du må få så mye informasjon som mulig, så beslutningene du tar er fra at du er godt informert. Jo mer kunnskap du har om hva du trenger for ytelsen din, desto enklere er det for deg å velge riktig fleksibilitetstrening du trenger. Inkluder det med det beste treningsprogrammet du kan finne, og du vil bli den beste rundt utøveren du kan være. Også du må være sikker på å følge et godt ernæringsprogram. Musklene vil ikke nå sin topp styrke, og vil ikke komme seg riktig, og kan bli skadet uten riktig ernæring. Ikke sette musklene i en høyere risiko for skade, på grunn av feil type diett. Å vite de riktige prinsippene og de riktige teknikkene, med øvelser som vil øke fleksibiliteten, og det riktige ernæringsprogrammet for å styrke muskler og sinn, må alle være en del av treningen din. Å ta snarveier vil bare frata deg din fulle evne. Jobb hardt og jobb smart og sette dine mål høyt, og før du vet det vil du være utøveren som alle de andre prøver å være som. Ikke arbeid for å være så god som resten, arbeid for å være den beste du kan være, og du vil bli den beste.