dog training4

Smidighet trening med hunden din

Smidighet trening er en fin måte å ha det gøy med hunden din. Det er flott trening for dere begge og vil gi hunden din et uttak for all sin energi. En av de store tingene med å ha en hund som kjæledyr er det faktum at de er veldig smarte. Faktisk vil du ikke ha mye problemer med å trene hunden din i det hele tatt. Hundesmidighetstrening, spesielt, er ganske morsomt for både hunden og eieren. Interessant, hunden smidighet trening faktisk startet som trening for tjenestehunder som satte ut for å gjøre politi og militært arbeid. Dette er K9-enhetene du kan se med bombeskvadroner og så mye. I dag har imidlertid hundesmidighetstrening blitt mindre intensiv, for å gjøre det mer aktuelt for alle hunderaser. 

Leker du kan leke med hunden din

 Det er viktig å merke seg at det ikke er rom for aggresjon i hundesmidighetstrening. Aggresjon behandles faktisk som et eget aspekt når det gjelder arbeidshundenes påkjenninger. Hunder som jobber med militæret og politiet må lære mer enn å gi bare beskyttelse. De må også lære å bevege seg gjennom visse hindringer, alt på en slik måte at vellykkede jakter blir tilrettelagt. Har du sett rampene og hindringene som fungerer som hindringer i banene som brukes til hundesmidighetstrening? Disse hindringene er utformet på en slik måte fordi disse bare kan være hindringer som hundene måtte møte når jage kriminelle og slikt. Men når det gjelder konkurransetrening av hundesmidighet, bør det legges større vekt på de fysiske utfordringene hundene kan oppnå samtidig som de disiplineres. Dette bør være fokus, ikke bare handlingen å jage skurkene i midt. Hindringene er deretter utformet for å teste hundens evne til å konsentrere seg om hindringer lagt ut i kurset mens du går på den i toppfart. 

Hjernetrim for hund

 Mesteparten av tiden, kurset ville ha det som kalles en “ned boks “, som er enten merket eller hevet fra bakken, mye som en plattform. Dette er stedet hvor hunden skal ta ta kontroll over treneren og holde seg på det merkede eller hevede området i en viss tidsperiode. Dette gjøres for å teste hundens disiplin, siden hunden faktisk vil bli gjort for å holde seg på det området etter noen runder i toppfart. En annen stor ting om hundesmidighet trening er at håndsignaler er gitt betydning også. Disse signalene brukes til å lede hunden gjennom de større og hardere delene av kurset som er lagt ut. Hvis du vurderer hunden smidighet trening, så kan det være lurt å få hjelp av en profesjonell trener. På denne måten kan du sikre riktig opplæring av kjæledyret ditt.