dog training5

Smidighet som et supplement til hundens Labrador Trening

Smidighet er en fysisk aktivitet som garantert vil okkupere labradorens fokus samtidig som du får en sjanse til å knytte bånd med den. Det er mange grunner til at du bør ta deg tid til å vite mer om Agility. Først av alt, konkurransen gir deg og hunden din muligheten til å kaste overskytende pounds. Gjennom arrangementet får du møte nye venner. For det tredje diskriminerer reglene ikke til fordel for visse hunderaser; Faktisk kan alle raser delta i Agility. Arrangementet er også et utstillingsvindu av dybden og variasjonen av dine hundeferdigheter, etter alle disse møtene i Labrador trening. Til slutt, Agility skjer for å være blant de raskest voksende hundekonkurranser i verden, så alle disse entusiastene kan umulig være galt! For alle som er interessert i trening eller konkurrerer, er det utallige klubber over hele landet for å hjelpe deg i laboratoriets smidighetstrening, og det er konkurranser over hele landet også. Det blir mer interessant siden det ikke er noen størrelsesbegrensning for deltakerne. Det er show for såkalte Store, Medium, og Små Hunder. En viktig regel, derimot, er at den deltakende hunden må være over 18 måneder for å delta. Agility er en fysisk sport, gjennom og gjennom, og hunden vil gjennomgå så mye Labrador trening før du konkurrerer. 

Typer agility viser

 Noen Agility kamper er for begrenset til medlemmer av et bestemt show samfunn bare. De kan også begrense deltakelse i henhold til konkurrenter fra et bestemt område, i henhold til visse raser, eller hundestørrelser. Åpne tester er det motsatte, å være åpen for omtrent alt som ønsker å delta. Championship Agility inneholder en spesiell mesterskapsklasse som er segmentert i tre separate runder. De beste hundene får agility sertifikat og reserve smidighet sertifikat. 

Klasser

 Mange forskjellige klasser kan settes i Agility Shows. Noen smidighetsklasser arrangeres av Kennel Club og fremgang i form av vanskeligheter når du vinner flere konkurranser og klasser. Noen klasser har titler som er selvforklarende; andre er mer spesielle, og er definert av showledelsen i tidsplanen. Vær oppmerksom på at når det gjelder spesielle klasser, er det mulig at definisjonen for kvalifisering til å konkurrere ikke er i henhold til KC-forskrifter, eller at merkingen av klassen ikke er den samme som KC-markeringer, eller at kursdesignen ikke er standard. Klassene vil mer eller mindre bestå av følgende: Elementær, Startere, Nybegynner, Intermediate, Seniors, Avansert eller Åpen. Og nå, et siste hint om Agility Shows. Disse er vanligvis en kjede av hindringer som danner formen på en stor ring. Kennel Club fastsetter en kombinasjon av 16 hindringer i tilfelle et Agility-show. Målinger for de gitte hindringene vil variere i henhold til hundenes størrelse.