dog training

Valp trening, en positiv introduksjon til grunnleggende lydighet øvelser

Sitt eller knebøy på gulvet med bena eller knærne danner en V foran. Dette bidrar til å trakte valpen til riktig foran justering.   Hold en godbit i den ene hånden ut foran deg litt over valpens hodenivå. Når valpen din merker godbiten, løft godbiten nær og over hodet. Han bør sitte, når han gjør det, verbalt ros og klappe ham og deretter gi ham godbiten. Hvis valpen står opp for å kjempe godbiten fra deg, vri hånden for å beskytte godbiten og hindre ham i å henge på hånden din. Når han sitter, gi ham godbiten.   Etter noen økter begynner å avvenne behandle valpen for hver riktig respons, men fortsette å prise og klappe ham hver gang han sitter på cue.  

Gå ut og her— Dixie Cup Lining Drills  

 En av de enkleste måtene å lære valpen din å komme når du kaller ham er å lære ham å gå bort fra deg. Hold valpen din og sørg for at han ser på, legg en godbit på toppen av en hvit åtte unse eller større Dixie kopp.  Sett valpen ned omtrent fem inches fra koppen og la ham gå. Etter at han spiser godbiten, ring ham til å sitte foran. Ros, kjæledyr og godbit for hver tilbakekalling først.  Sørg for å gradvis øke avstanden du sender valpen din.  Så lenge valpen din løper rett til koppen og ikke mister fokus på oppgaven, fortsetter å øke avstandene du rygger bort.   

Kennel 

 Jeg lærer voksne hunder å gå til et sted bord, halvkasse, eller pre-identifisert område på kommando. JEG bruk kommandoen “Kennel” noen liker å bruke “Place.” Dette tjener til å balansere e-krage press fordi handlingen krever hunden å flytte bort fra deg i stedet for mot deg på kommando. Denne “kennel” kommandoen er også nyttig for å laste en hund i båter, persienner og kasser. Med voksne hunder vil vi gjøre første kraft på kaster ved hjelp av denne kommandoen og innledende arbeid på hopp. Dette er en allsidig kommando.    Når valpen reagerer raskt og pålitelig på kennelkommandoen din, kan du begynne gradvis å rygge lenger bort fra stedsbrettet ditt. For å gjøre det enklere for valpen gå mot stedsbrettet som du kaster og cue ham til “kennel.”   

Innføre hopp og unngåelige farer 

 Når valpen din er veldig komfortabel på kennelkommandoen og er på linje med de synlige Dixie-koppene godt, er du klar til å kombinere de to svarene og introdusere valpen din til hopp. Start med en kennel nær deg. Legg godbiten på Dixie-koppen og opp igjen. Hold valpen med kennelen rett foran deg og mellom deg og Dixie-koppen. Slipp ham for å få sin godbit han bør linje rett over kennelen til koppen og komme tilbake over kennelen på retur.   Med praksis kan du øke avstanden mellom deg og kennelen og mellom kennelen og Dixie-koppen. Å trene suksess på korte avstander er bedre for valpen enn å presse for å øke avstanden for fort og lære ham å løpe rundt kennelen.    

Oppsummert 

 Valpen din er bare en valp i svært kort tid; Ikke forvent at han skal oppføre seg eller trene som en voksen hund.  I tillegg til trening, tilbringe tid med ham bare gå turer og la ham løpe, hoppe og spille.